ABC
Facebook
DP Studies:

16 Eugenios Gerards Soccer Camp (13/6/2019 15:17)

Η Ε.Π.Σ.Ηρακλεου στηρζει και φτος το ιστορικ καμπ ποδοσφαρου ‘’ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΓΚΕΡΑΡΝΤ’’  το οποο θα εναι υπ την αιγδα μας. Το συγκεκριμνο καμπ χει αποδεξει τι εναι να απ τα μεγαλτερα και πιο ποιοτικ αθλητικ γεγοντα της χρας μας καθς παραμνει σταθερ στην φιλοσοφα του και στις καινοτμες ιδες για την προαγωγ του παιδικο ποδοσφαρου 

H ανακονωση των διοργανωτν

Το δημοφιλστερο και το ιστορικτερο ποδοσφαιρικ camp της Ελλδας θα πραγματοποιηθε για 16η συνεχμενη χρονι!

Φτος θα γνει ξαν στην Κρτη και για πρτη φορ στην Ελι…!!! Ο Ευγνιος Γκραρντς κατοικοσε στην Ελι απ το 1997 και εναι το χωρι το οποο αγπησε και αγαπθηκε απ τους κατοκους της περιοχς και απολμβανε την κθε στιγμ.

Εκε λοιπν θα πραγματοποιηθε η φετιν γιορτ του παιδικο ποδοσφαρου απ τις 25 ως τις 29 Ιουνου 2019 και συγκεκριμνα στο δημοτικ γπεδο το οποο εναι η δρα της τοπικς ομδας Α.Ο. ΡΩΜΑΝΟ. Οι ρες των προπονσεων θα εναι απογευματινς και θα αρχζουν στις 17.30.

Συνδιοργανωτς εναι η Περιφρεια Κρτης και ο Α.Ο. ΡΩΜΑΝΟΣ με την υποστριξη του δμου Χερσονσου, της κοινωφελος επιχερησης του δμου Ηρακλεου και του πολιτιστικο συλλγου Ελις υπ την αιγδα της ΕΠΣ Ηρακλεου.

Το camp ρχισε να διοργαννεται απ τον Ευγνιο Γκραρντς το καλοκαρι του 2004. λα αυτ τα χρνια χει φιλοξενηθε σε αρκετς περιοχς της Ελλδας πως Ηρκλειο, Χανι , Ρθυμνο, Αθνα, Πτρα, Βλο και Προ.

χει ξεχωρσει απ την πρτη χρονι τσο για τις υπηρεσες του, σο για τον τρπο προπνησης και μεθοδολογας αλλ και για τον σεβασμ προς το θλημα. χει βοηθσει αρκετ στην βελτωση του παιδικο ποδοσφαρου στην χρα μας και συνεχζει να προσφρει, γεμζοντας τα παιδι με χαμγελα, διασκδαση, παιχνδι, αλλ και με γνσεις.

Το παρν θα δσουν αρκετο προπονητς οι οποοι ανκουν σε ακαδημες ομδων της SUPER LEAGUE με μεγλη εμπειρα στον χρο του παιδικο ποδοσφαρου και επσης νθρωποι οι οποοι χουν προσφρει τα μγιστα στο ελληνικ ποδσφαιρο πως οι κριοι Χουν Ραμν Ρτσα και Σββας Κωφδης.

Υπεθυνος οργνωσης εναι ο κριος  Μανλης Παπαδκης ο οποος εναι προπονητς παιδικο ποδοσφαρου απ το 2004 και αυτν την περοδο εναι βασικ στλεχος στο team της ακαδημας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ως προπονητς επιδεξιτητας της τεχνικς (Soccer Skills).

ΠΑΡΟΧΕΣ

Καθλη την διρκεια των προπονσεων θα υπρχει επβλεψη απ γιατρος.

· Ειδικς προπονσεις με σωστ προσγγιση και με μφαση στην ακρβεια της εκτλεσης απ 30 προπονητς

·Σε κθε παιδ θα δοθε να σετ προπνησης (πορτοκαλ μπλοζα και μαρο σορτς).

·Εμφιαλωμνο νερ – ΖΑΓΟΡΙ

·1 σνακ σε κθε παιδ  στο τλος κθε προπνησης

·Πλοσιος υλικοτεχνικς εξοπλισμς

·Ομιλα στους γονες απ τους κ Ρτσα, Κωφδη και Μπκα

·Αναμνηστικ δπλωμα συμμετοχς των παιδιν

·Αναμνηστικ ομαδικ φωτογραφα ( θα σταλε με email )

·Δωρεν ομαδικ επσκεψη στο water park ‘’water city ‘’ και για τον συνοδ του κθε παιδιο.

·Ειδικ εκδλωση για τα παιδι και τους γονες  με εδσματα απ τον πολιτιστικ σλλογο Ελις και τον Α.Ο. ΡΩΜΑΝΟ ΕΛΙΑΣ

·Διφορες εκπαιδευτικς δραστηριτητες

·2 συνοδο σε κθε ηλικιακ group

 

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι προπονσεις περιλαμβνουν λες τις νες τσεις εκπαδευσης οι οποες εφαρμζονται στις καλτερες ακαδημες. Το πργραμμα των προπονσεων χει ως στχο την διασκδαση και την εκπαδευση στε να δσει στα παιδι ερεθσματα για να συνεχσουν να τα σκφτεται ακμα και ταν τελεισει το camp.

Τα Παιδι θα χωριστον σε τμματα  ανλογα την ηλικα τους. Θα γνονται καθημεριν 2 group προπονσεων:

  • 17:30 με 19:00 για τις ηλικες 2010-2013
  • 19:30 με 21:00 για τις ηλικες 2005-2009

Γιατ να ρθει να παιδ στο camp..

  •  Γιατ θα λβει μρος στο πιο δομημνο και ποιοτικ camp της Ελλδας το οποο ξεκνησε απ τον Ευγνιο Γκραρντ το 2004 και χουν λβει μρος εκατοντδες παιδι! Εναι μια μεγλη εμπειρα για λα τα παιδι για αυτ που θα ζσουν εκε αυτς τις μρες και θα τα βοηθσουμε να διασκεδζουν και ταυτχρονα να μαθανουν μσα απ το παιχνδι.. 
  • Γιατ θα κνει προπονσεις με μερικος απ τους καλτερους προπονητς της Ελλδας σε εππεδο ακαδημιν οι οποοι δνουν βση στην λεπτομρεια και στην εκπαδευση με σωστ στση σματος και καθοδγηση τοννοντας την αυτοπεποθηση τους.
  •  Γιατ θα ανκει σε να camp το οποο χει βοηθσει λα αυτ τα χρνια να γνει ακμα καλτερο το παιδικ ποδσφαιρο στην Ελλδα.
  •  Γιατ το παιδ θα προπονεται με ασφλεια καθς οι προπονσεις θα εναι αναλγως σχεδιασμνες με την ηλικας του, θα υπρχει ιατρικ κλυψη καθ λη την διρκεια των προπονσεων και θα συμμετχει σε να μορφο και φιλξενο περιβλλον με πολλ χρματα, χαμγελα και παιχνδι.
  •  Γιατ εμαστε ειλικρινες απναντι στα παιδι και στους γονες και σεβμαστε το θλημα.

Μπορον να συμμετσχουν παιδι απ λη την Κρτη και γενικτερα την Ελλδα με τος γννησης απ το 2005 ως το 2013. Προνομιακς τιμς σε εισιτρια πλοων και σε ξενοδοχεα για παιδι και γονες λλων περιοχν που επιθυμον να συμμετσχουν.

Για πληροφορες - εγγραφς καλστε στο 6941571901 επισκεφθετε το site μας : www.gerardscamp.com

Facebook: https://www.facebook.com/gerards.soccercamp